Въпроси и отговори Lida лекарство ли е?


Не, Lida е хранителна добавка - 100% натурален продукт на растителна основа.
Съставки
Съставки Съдържание (MG) Процентно съдържание Ефект
Екстракт от горчив портокал 70 25% Подтиска апетита, спомага храносмилането и действа прочистващо
Екстракт от семена кайсия 47.6 17% Пречиства черния дроб и влияе добре на зрението, стимулира перисталтиката на червата
Екстракт от семена на китайски перлен ечемик 42 15% Разгражда мазнините в тялото и позволява тяхното освобождаване, отделяне на топлина и изхвърляне на токсините от организма
Екстракт от листа от черница 36.4 13% Спомага сърдечносъдовата дейност, пречистването на белите дробове, подобрява зрението
Нишесте 84 30%  Помощно вещество
Спецификация: 350 mg/ 6 таблетки в блистер/ 5 блистера
Дозировка: 1 път на ден / преди или след закуска
Съхранение: Да се съхранява на хладно (стайна температура), сухо и тъмно място
Внимание: Да не се приема от жени по време на бременност и кърмене и пациенти с хипертония и сърдечно-съдови заболявания.
 
Как се приема Lida?
Lida се приема по една таблетка всяка сутрин преди или след хранене, по възможност с 1 чаша вода (Препоръчително е водата да е топла за по-добър ефект). Закусете. По време на приемането на Lida е необходимо да консумирате най-малко по 2 литра вода на ден.

Важно: Lida е изцяло растителен продукт за отслабване и по време на неговия прием не се нуждаете от специален хранителен режим. По време на употреба на Lida не се препоръчва драстична хранителна диета.

Ако по време на приема на Lida не поемате обилна сутрешна закуска, могат да се наблюдават някои странични ефекти като отпадналост и гадене.
 
На какъв принцип действа Lida?
Lida е чудесен продукт, който подтиска апетита, регулира лошите хранителни навици и спомага за изгаряне на излишните мастни натрупвания. Консумацията на по-голямо количество вода по време на приема на Lida улеснява усвояването на растителните екстракти, предпазва организма от нежелaни реакции и спомага за прочистването му и изхвърляне на мазнините и токсичните вещества, възвръща тонуса в тялото и го поддържа младо и в добра форма.

Ефектът от Lida може да варира, в зависимост от наднорменото тегло и скоростта на вашия метаболизъм. Lida може да ви позволи да отслабнете с 4-12 килограма месечно. При някои потребители ефектът на отслабването се появява в рамките на 30 дни, а при други – още през първата седмица. Причините за различиeто в скоростта на действие се влияе от индивидуалната скорост на метаболизма, съставките на стомашно-чревната система, кръвоносната система и ендокринната система.

Нежелани лекарствени реакции на Lida
Макар и доста рядко, страничните ефекти, които се наблюдават при приема на Lida, обикновено са леки, бързо отшумяват и могат да се получат в рамките на първите 5-10 дни от приема. Най-често те се получават в резултат на неправилна употреба на продукта и могат да бъдат следните:
 • Сухота в устата
 • Виене на свят
 • Гадене
 • Леко и отшумяващо сърцебиене
При поява на някое от изброените по-горе състояния, с изключение на сухота в устата, незабавно прекратете приема на Lida.

Кога да не се приема Lida?
 • При лица под 16 или над 60 години
 • При свръхчувствителност към ядки или към някоя от съставките
 • По време на бременност или кърмене
Посъветвайте се с вашия личен лекар дали да приемате Lida, ако страдате от:
 • Сърдечно-съдови заболявания
 • Съдови заболявания
 • Хипертония
 
Трябва ли да се спре Lida след постигане на желания ефект?
Препоръчително е след постигане на желаната форма на тялото още в първия 30-дневен цикъл от приема на Lida, да се приеме още една опаковка за 30 дни с едномесечно прекъсвне между двата цикъла.

Потребителите, постигнали желаната форма, трябва да преустановят приема на Lida, както следва:
 • Ако Lida ви подейства твърде бързо и постигнете желания резултат още на първата или втората седмица от приема, разредете по следната схема: приемайте по една капсула дневно в първата седмица след постигане на желания резултат; във 2-рата седмица приемайте по 3 капсули на седмица до привършване на опаковката;
 • Ако постигнете желаната форма ня тялото за 1 месец, приемете още една опаковка с едномесечно прекъсване;
 • За 2 или повече цикъла по 30 дни, приемайте Lida с едномесечно прекъсване между отделните цикли;
Ако спирането на приема на Lida се извърши по гореупоменатата схема, ще бъдат предотвратени повторно натрупване на мазнини по тялото и йо-йо ефект (повторно възвръщане на килограмите). При потребителите, използвали Lida в съответствие с инструкциите по отношение приема и прекратяването на продукта, възвръщане на старото проблемно тегло не се наблюдава.

Order Now
 
Продуктите и информацията в този уеб сайт не са предназначени да заместят професионални медицински консултации или лечение. Нашият продукт не може да служи за третиране, лечение или предотвратяване на заболяване или медицинско състояние. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Ние ви съветваме да потърсите квалифициран специалист, при което и да е опасно за здравето състояние с продължителност повече от две седмици, и да споделите с вашия доставчик всяка информация, отнасяща се за вашето здраве и състояние. Ние гарантираме вашата конфиденциалност. Резултатите могат да варират, препоръките не са равнозначни на резултати.

Copyright © SlimLida.com. Всички права запазени.
Sales@SlimLida.com