СъставкиLida съдържа:
Екстракт от горчив портокал, който подтиска апетита, спомага храносмилането и действа пречистващо.
Екстракт от семена от кайсия, който пречиства черния дроб, влияе добре на зрението и стимулира перисталтиката на червата.
Екстракт от семена от китайски перлен ечемик, които разграждат мазнините в тялото и позволяват тяхното освобождаване, отделянето на топлина и изхвърляне на токсините от организма
Екстракт от семена от черница – веществата, извлещени от семена на черница спомагат сърдечносъдовата дейност, пречистват на белите дробове, подобряват зрението.


Помощни вещества: нишесте. Прави таблетките лесни за поглъщане и усвояване от организма.

Спецификация: 350 mg/ 6 таблетки в блистер/ 5 блистера
Дозировка: 1 път на ден / преди или след закуска
Съхранение: Да се съхранява на хладно (стайна температура), сухо и тъмно място
Внимание: Да не се приема от жени по време на бременност и кърмене и страдащи от хипертония и сърдечно-съдови заболявания.Order Now
 
Продуктите и информацията в този уеб сайт не са предназначени да заместят професионални медицински консултации или лечение. Нашият продукт не може да служи за третиране, лечение или предотвратяване на заболяване или медицинско състояние. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Ние ви съветваме да потърсите квалифициран специалист, при което и да е опасно за здравето състояние с продължителност повече от две седмици, и да споделите с вашия доставчик всяка информация, отнасяща се за вашето здраве и състояние. Ние гарантираме вашата конфиденциалност. Резултатите могат да варират, препоръките не са равнозначни на резултати.

Copyright © SlimLida.com. Всички права запазени.
Sales@SlimLida.com